NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Termoruder og Energiruder​

Termoruder har i store træk eksisteret siden 1960-erne. Termoruder består af 2 lag floatglas, typisk af 4 mm tykkelse, adskilt af mellemrum. 

Glassene er limet på et afstandsprofil. Dette gør ruden dugfri i forhold til enkelt glas og dobbeltglas i koblede rammer med 2 lag glas. De 2 lag glas isolerer også bedre end enkeltlags.

​​De sidste 20 år har termoruder gennemgået en enorm udvikling, så det i dag kan anvendes til et utal af muligheder, Energiruder som det hedder i dag, kan kombineres med mange forskellige glastyper til anvendelse som funktionruder inden for områder som. Sikkerhed, Sikring, Indsigt, Lyddæmpning,


Sol og Varmeregulering, Dekoration, Energiruden kan også leveres med indbygget Persienne.

Få lavet et vinduestjek af dine termoruder​

Hos Nordsjællands Vinduesservice kan du altid få besøg af din glarmester, der uforpligtende laver et vinduestjek af dine termoruder. Din glarmester laver ikke bare et vinduestjek. Han kommer også med forslag til forbedringer af dine termoruder, for at du opnår et optimalt indeklima og nedsætter dit varmeforbrug. 

Termoruder er meget mere end vinduer

I gennem termorudens udvikling har det langt større betydning idag i forhold til hvilken termorude du skal vælge og hvilke funktioner, der er vigtige for dig. Du kan f.eks. få termoruder med indbyggede persienner eller du kan vælge termoruder med sol og varmeregulering få at opnå et bedre indeklima og samtidig skrue ned for varmebudgettet. 

Kontakt din lokale glarmester og hør mere om hvilke muligheder der er i din bolig. ​

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​