NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Energiruder​

Hos din lokale glarmester rådgiver vi dig altid til den bedste løsning, når du skal have udskiftet dine gamle vinduer med nye energiruder. Ved at udskifte dine gamle vinduer med energiruder kan du spare mange penge på din varmeregning. En energirude er egentlig blot en ny type af termoruder, hvor du opnår et mindre varmespild i din bolig.

Kært barn har mange navne og du har sikkert også hørt betegnelser som lavenergiruder, som også er en energirude. Betegnelsen lavenergiruder kan være udsprunget af, at du kan købe energiruder i 3 forskellige energiklasser; energiklasse A, B og C.

Den særlige teknik med 2 lag glas og fyldning i hulrummet, får boligens varme til at reflektere og på den måde udnytter du bedre varmen i boligen.

En energirude vendt mod solen tilfører mere energi end den slipper ud. Gevinsten er ikke kun sparret energi. Komforten i rummet bliver også mærkbart bedre. Der vil ikke være det massive kuldenedfald fra energiruden da glasoverfladen er varmere. Derfor er det muligt at opholde sig tæt på energiruden, når det er koldt udenfor.

Spar på varmeregningen

Når du skifter dine gamle termoruder ud med nye energiruder kan du typisk spare op til 3-8.000 kr. årligt på din varmeregning på grund af den høje isoleringsevne. Energiruder er ikke kun et sundt valg for din økonomi. Det er også et sundt valg for miljøet, når du nedsætter dit varmeforbrug med nye vinduer.

Din besparelse afhænger selvfølgelig af mange ting. I den samlede beregning indgår faktorer, som boligens stand, antallet af vinduer og orientering i forhold til solen. Derudover afhænger det også af dine nuværende vinduers type og stand.

Vi står selvfølgelig til rådighed, når du vil skifte dine gamle vinduer ud med nye miljøvenlige energiruder. Vi kan vejlede dig til, at vælge den type af energiruder, som passer til din bolig og samtidig være behjælpelig med at lave en nøjagtig beregning på din samlede besparelse.​

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​