NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Persienneruder

Det er muligt at indbygge persienner i en termorude. Disse fås i forskellige systemer og et utal af farver. Fordelene ved en persiennerude er mange. Persienneruder giver en god mekanisk afskærmning både for solen og for evt. indkik udefra. Samtidig er det stadig en klar rude der tillader lysindfald og godt udsyn. Persiennerne bliver heller ikke støvet som traditionelle persienner der er monteret foran ruden.

Vi producerer termoruder med indbyggede persienner fra Hagen H-System.


H-System er persienne eller plisse-gardin monteret mellem glassene i en termorude. Persienneruder er samtidig energivenlige, fordi I kan kontrollere solindfald i kontoret og dermed bevare en behagelig temperatur i hele lokalet.

H-System kan leveres med manuel eller automatisk drift, som med avancerede styresystemer kan regulere alle persienner i en bygning, for at sikre et optimalt indeklima.

Persienne/lameller kan leveres i mere end 100 forskellige farver og det brede modeludvalg har en løsning på enhver solskærmningsopgave.

Vi kommer gerne ud til jer, for at rådgive omkring hvilken løsning inden for persienneruder, der vil være mest optimal og energivenlig til netop jeres lokaler.​

Persienneruder i hjemmet​

Det er ikke bare på kontoret eller i mødelokalet, at det kan være en god idé med persienneruder. Hvis du vil slippe for den uendelige rengøring af gardiner, lameller og persienner i dit hjem, så kan Persienneruder være et godt alternativ til dig. Vi producere og levere i mere end 100 forskellige farver og modeller, så der er helt sikkert også en løsning til dit hjem.

Nordsjællands Vinduesservice er en kombination mellem mange års erfaring inden for glas, vinduer og døre og en bred viden inden for den nyeste teknologi og produktionsudstyr. Derfor kan vi tilbyde vores kunder persienneruder, termoruder, spejle og glas. Dette sikre vores kunder god kvalitet og mest energivenlige levering og montering.​

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​