NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Glarmesterarbejde

Der ligger en lang række af traditioner og mange års udvikling bag korrekt udført glarmester arbejde. Vi har vores faglige stolthed i centrum og sørger for, at vores personale løbende bliver uddannet og informeret omkring udviklingen inden for glas og energioptimering. Derfor er du altid sikret en god og kompetent service hos Nordsjællands Vinduesservice.


Vi tilbyder alle former for gængse løsninger på opgaver og udfordringer hvor glasset er i centrum. Det er stort set kun fantasien der sætter grænser, mulighederne og kombinationerne er mange.

Arbejde med glas stiller ofte store krav til materiel samt høje krav til mandskabets kompetencer og uddannelse. Hvad enten det er brugen af specielt håndværktøj eller store kraner til hejs af ruder samt opbygning af stilladser til en hver tænkelig og især utænkelig opgave.

Dygtige glarmestre - Det rigtige resultat

 Vi har hos Nordsjællands Vinduesservice selvfølgelig sørget for, at have det rette team af medarbejdere, som alle har de kompetencer, der skal til for, at netop kunne levere de glas til dig, som du efterspørger.

Hos Nordsjællands vinduesservice kan vi meget mere end bare, at skifte gamle vinduer ud med nye energivenlige termoruder. Vi kan også producere, levere og montere glastage, bruselåger, helglasvægge – Kort sagt, så er vi din glarmester, som kan udføre alle typer af opgaver, som har med glas at gøre.​

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​