NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Baldakiner og glasværn

En baldakin i glas monteret over hoveddøren er praktisk. Det er således muligt at stå i tørvejr når der skal låses op eller følge gæsterne ud efter en hyggelig aften. Samtidig bliver der ikke skærmet for det naturlige lys. Glas baldakiner er lette og rolige at se på og forstyrre ikke husfacaden.

​Glasværns vigtigste funktion, er at sørge for personer ikke uforvarende kommer til at falde ned. Der kan med fordel anvendes glas i rækværk. Glasværn er også populære i forbindelse med franske altaner da det giver et godt udsyn og lysindfald både når døren er åben og lukket. Dette bidrager til en ensartede rolig overflade hvor lys og gennemsigtighed kan være at ønske. Samtidigt er der ikke megen vedligeholdelse og glas holder i mange år.

​Når du skal have opsat en baldakin eller et glasværn, så kan vi være behjælpelige med, at vælge den rette løsning. Der findes mange muligheder – Både i farver og former. Det er vigtigt, at en baldakin eller Glasværn passer til huset og dets omgivelser, for at bevare det rolige og lette udtryk.

Hos Nordsjællands Vinduesservice kan du få produceret, leveret og monteret netop den type af baldakin eller glasværn, som du ønsker. 

​Baldakiner og glasværn

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​