NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Bruselåger og interiørglas

Glas i baderum​

Glas i baderum er ofte brugt til at afskærme for vandstænk eller opdele rummet efter funktioner. Bruselåger er en god flot løsning i bruse kabiner. Hele kabiner i glas er også en løsning. Glas kan være med til at give rummet mere luft og en lethed. Selv glas med en mat overflade er med til at kaste mere lys rundt i rummet. Det er kun fantasien der sætter grænser for mulighederne med glas i baderum.

Hos Nordsjællands Vinduesservice kan du få specialproduceret din glaslåge til badeværelset, så den skaber det ønskede udtryk i rummet. Vi kan både producere, levere og montere din glaslåge – Ring til os, for at høre mere om dine muligheder.

Glasdøre i huset – Mere lys og let udtryk

Hærdet glasdøre kan også med fordele anvendes andre steder i boligen. Døråbninger rundt omkring i huset monteret med glas døre kan skabe et anderledes udseende og gøre boligen mere lys.

Glas kan også bruges som hylder hvor der ønskes en lethed, frem for mere traditionelle hylder der kan kaste skygge og gøre udtrykket tungt. Større hylder skal som regel være i hærdet glas.

Hærdet glas

Hærdet glas kan også bruges som gnistplader under brændeovne så det flotte gulv kan se igennem. Hærdet glas er mere holdbart end almindeligt glas, fordi det har en højere brudstyrke.


Stænkpaneler bagved kogeplader er ofte praktiske og gør aftørring nemmere frem for en malet væg. Stænkpaneler fås i mange farvekombinationer og mulighederne er mange.

​Brusedøre

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​