NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Fortsatsløsninger

Få en endnu varmere bolig med energiglas

Når du nu er igang med at spare penge, hvorfor ikke spare endnu flere på langt sigt med energiglas. Energiglas er et glas påført en hård belægning, som er ekstremt tynd og transparant. Belægningen gør glasset i stand til at reflektere den langbølgede rumvarmestråling tilbage, ind i rummet. Derved bliver isoleringsevnen forbedret med 33% i forhold til 2 lags ruder, og isolerer altså lige så godt som en 3 lags rude. Ikke nok med at energiglas sørger for en varmere bolig om vinteren, men det hjælper samtidig med at holde boligen kølig om sommeren. Denne løsning er lidt dyrere, men merprisen bliver tjent hjem igen over en periode på 3 - 4 år i form af besparelser på varmeregningen.

Trækker det op til nye vinduer

Trækker det op til nye vinduer i din bolig, hvorfor så ikke vælge en løsning, der forbedrer såvel varme- som støjisolering uden at ødelægge husets oprindelige karakter? Og nu du er igang, hvorfor så ikke vælge en løsning, der ikke koster en brøkdel af en total udskiftning? Med Alu Design forsatsvinduer får du en usynlig løsning, der forbedrer varmeisoleringen med op til 66% og lægger en væsentlig dæmper på støj fra gaden. Og trækken?....... Hvis du trænger til gamle tilstande, er det bare at åbne vinduet.

Rammekonstruktion

Alu Design forsatsvinduer er fremstillet af ekstruderede aluminiumsprofiler med usynlige hjørnebeslag af stål. Vi kan levere flere løsninger i lige og buede profiler. Forsatsvinduerne bliver monteret med tætsluttende kunststofprofiler omkring vinduet og holdes fast mod vindueskarmen med solide vridere. Forsatsvinduerne er monteret med hængsler og leveres tophængte eller sidehængte.

​Fortsatsløsninger

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​