NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Helglasvægge

Glasvægge anvendes ofte i mange større kontorer. Det gør store kontor rum lyse og lette. Samtidig er glasset en effektiv afskærmning for støj, med spinkle karme i aluminium kan selv tale på den ene side af glasset ikke høres på den anden side. Det gør at selvstændige kontorer stadig er en del af den store sammenhæng. Kontorer opbygget med glasvægge er med til at fjerne de mørke tunge gange og skabe en lys atmosfære og et bedre arbejdsmiljø.

​Forbindelsen til afdelingsformanden eller chefens kontor bliver kortere og mere synlig.  

Glasvægge kan også være en god idé, hvis I ønsker, at få mindre kontorer til at syne større. Kombinationer med mat glas gør at der stadig kan opnås synlig afskærmning hvor lyset stadig kan finde vej. Matte glasvægge kan f.eks. være særligt velegnede til mødelokaler, hvor I gerne vil være uforstyrret, men stadig gerne vil bevare de lyse lokaler.

Faktisk kan en glasvæg også leveres i mange forskellige farver.

Skal I have fornyet jeres kontorer kommer vi gerne ud og giver vores bud på, hvordan I kan opnå store lyse kontorer. Har I specielle ønsker til jeres fremtidige kontor, så kan vi i det fleste tilfælde imødekomme jeres behov, da vi både producere, levere og montere jeres glasvægge.​

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​