NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Glas og spejle​

Det er som regel i baderum, at vi oplever det største behov for spejle. Her kan spejle være med til at løfte rummet og ofte virker rummet større, når det bliver genspejlet. Men også i entreen kan et spejl have en god effekt og løfte rummet med genspejling og refleksion af lys

​Der er mange forskellige muligheder for udformningen af hvert enkelt spejl. Samtidig kan spejlet monteres direkte på væggen eller med beslag, som både kan være synlige eller skjulte, så ser det ud som om at spejlet svæver.

Vores mange års erfaring inden for produktion og montering af glas og spejle, gør at vi i dag er i stand til, dels at give dig den rådgivning, der skal til, når du skal have indrettet badeværelset, entreen eller et helt tredje rum. Vi kan producere spejle, der passer nøjagtig ind i dit rum og i den form, som du måtte ønske. 

Spejle efter mål

Har du brug for, at få lavet spejle efter mål, så er Nordsjællands Vinduesservice dit oplagte valg. Vi har mange års erfaring inden for glarmester faget og kan derfor tilpasse spejle efter mål uanset hvilke ønsker du har.  Har du et rum, hvor dit spejl kræver særlige mål eller speciel form, for at skabe en harmonisk indretning, så lad os lave dine spejle efter mål. Vi hjælper naturligvis også med, at tage mål for dig. ​

Spejle hos din glarmester

Din lokale glarmester hos Nordsjællands Vinduesservice leverer flotte spejle, der passer perfekt ind i dit rum. Uanset om det er til private eller erhverv, så er vi klar til, at hjælpe dig med, at opnå det resultat du ønsker du med dine spejle.

Kontakt Nordsjællands Vinduesservice i dag og hør mere om spejle og spejle efter mål. ​

Spejle til kontoret

Har I i virksomheden brug for, at gøre et mindre rum større med et spejle, så kan vi rådgive jer til en løsning, som skaber optimal luft og lys i rummet. Et spejl på kontoret eller i mødelokalet kan gennem genspejling af lys være med til, at sætte gang i kreative tanker. Et spejl er altså mere end bare lys – Det kan også være med til at skabe udvikling i virksomheden.

Nordsjællands vinduesservice producere spejle og glas i mange former, farver og størrelser. Alle spejle bliver specialproduceret til hver enkelt kunde og I kan derfor være sikre på, at få noget unikt, som passer til netop jeres formål.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på spejle til hjemmet, kontoret eller mødelokalet. Nordsjællands vinduesservice leverer til både private, virksomheder og kommuner på hele Nordsjælland.​

Diamant spejl hos din glarmester

Nu kan du også få diamant spejl hos din lokale glarmester. Et diamant spejl er både dekorativt og funktionelt på samme tid. Her hos Nordsjællands Vinduesservice tilbyder vi udskæring af diamantspejl, så det passer præcis til din bolig eller indretning. 

Vi står naturligvis også klar til, at fortælle meget mere om diamant spejle og  rådgive dig til det helt rigtige diamant spejl.  

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​