NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Historie

Nordsjællands Vinduesservice ApS (tidligere Asminderød Vindues-Service (A.V.S) blev i 1953 startet af glarmester Knud Erik Andersen som en glarmesterforretning med traditionelt arbejde inden for faget både med bygnings- og reparationsarbejde, spejle, plexiglas og billedindramning.

Startede med at procuere termoruder

I 1964 startede firmaet med at producere termoruder til eget brug, og var således en af de første herhjemme med egen produktion af termoruder. Nye moderne maskiner kom til i 1974, hvor der også blev bygget en ny hal. 

Grundlaget var der nu for at producere termoruder til andre glarmestre og vinduesproducenter. Acorn Termoruder var en realitet. Da vi gerne vil give kunden optimal sikkerhed for kvaliteten af vores produkter blev Acorn Termoruder tilmeldt kvalitetskontrol ved Dansk standard (=DS=)samt medlem af Glasindustriens Garantiordning (GS).

Glarmester Ole Andersen overtog firmaet

​I 1994 overtog sønnen Glarmester Ole Andersen ledelsen af de to firmaer. De blev sammenlagt med den eksisterende glarmesterforretning i Allerød. Efter 5 år var det tid til at modernisere og alt gammelt udstyr blev udskiftet med en ny automatisk produktionslinie samt skærebord. Det var nu muligt at producere efter nyeste metode, samt udvide sortimentet ganske betydeligt. Samtidig blev kapaciteten forøget betydeligt.

Glarmestervirksomheden udvider

Glarmesterdelen i virksomheden blev i 2000 udvidet ved køb af Glarmester Preben Mogensens forretning i Helsingør og overtagelse af firmaet Michael Petersens forretninger i Hillerød og Gilleleje i 2001.

I 2006 stoppede produktionen af termodruder på adressen i Fredensborg.

I 2012 fusionerede virksomheden med glarmesterfirmaet Nordsjællands Glasservice som hermed blev en del af Nordsjællands Vinduesservice.

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​