NORDSJÆLLANDS

VINDUESSERVICE APS

GLARMESTER

TLF: 48 48 08 46​

Vinduer og døre

Vinduer og døre er ikke et impulskøb og vi ved, at det beslutningsprocessen kan være lang. Derfor er det også vigtigt, at du får den bedste rådgivning, når dine vinduer og døre skal udskiftes. Vi forventer, at vores vinduer og døre skal holde i mange år frem og ofte en investering i vores boliger – Uanset om det er energioptimering eller for at undgå træk.

I findes der mange forskellige typer af vinduer og døre; Termoruder, energiruder, forsatsvinduer og mange andre. – Og det slutter ikke her, for lige skal vi tage højde for at de skal være lyddæmpende, solafskærmende eller noget helt tredje. Når det er gjort, så er der karmen – Alu eller træ?​

Hvis du allerede er træt nu, så fortvivl ej, for hos Nordsjællands Vinduesservice hjælper vi dig hele vejen. Lige fra udregning af energibesparelse til montering. Vi har kompetente glarmestre, som er specialiseret inden for vinduer og døre, så kan give dig den rådgivning, der skal til, for at du får den rette løsning, som holder i mange år frem.

Hos Nordsjællands Vinduesservice er vi glarmestre med stort G. Vi elsker at arbejde med glas, vinduer og døre. Derfor producere vi også selv langt de fleste vinduer og døre, som du ønsker.

Derudover er vi også forhandler af Velux vinduer.

Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud på nye vinduer og døre i din bolig.​

​Firmainformation

Nordsjællands Vinduesservice ApS

CVR: 10085969

Adresseinformation

Præstemosevej 11, 3480 Fredensborg

Kontaktinformation

Telefon: 48 48 08 46

E-m​ail: nvs@nvsglas.dk

Afdelinger

3450 Allerød  |  3400 Hillerød  |  3250 Gilleleje  |  3000 Helsingør​