Baldakiner og glasværn

 

Baldakiner i glas monteret over hoveddøren er praktisk. Det er således muligt at stå i tørvejr, når der skal låses op eller følge gæster ud efter en hyggelig aften. Samtidig bliver der ikke skærmet for det naturlige lys. Glas baldakiner er lette og rolige at se på og forstyrrer ikke husfacaden.

​Glasværns vigtigste funktion er, at sørge for at personer ikke uforvarende kommer til at falde ned. Der kan med fordel anvendes glas i rækværk. Når rækværket er lavet i glas åbner det rummet op, hvad enten der er tale om glasværn til en trappe indenfor eller glasværn som rækværk på terrasser og balkoner. Glasværn er også populære i forbindelse med franske altaner, da det giver et godt udsyn og lysindfald, både når døren er åben og lukket. Baldakiner og glasværn bidrager til en ensartede rolig overflade hvor lys og gennemsigtighed kan være at ønske. Samtidigt er der ikke megen vedligeholdelse og det hærdede glas holder i mange år.

Baldakiner og glasværn bliver produceret i hærdet-lamineret glas, som har en ekstra styrke og nedsætter risikoen for knust glas, hvilket giver den optimale sikkerhed.

Når du skal have opsat en baldakin eller et glasværn, så kan vi være behjælpelige med at vælge den rette løsning. Der findes mange muligheder – Både i farver og former. Det er vigtigt, at en baldakin eller et glasværn passer til huset og dets omgivelser for, at bevare det rolige og lette udtryk.

Hos Nordsjællands Vinduesservice kan du få produceret, leveret og monteret netop den type af baldakin eller glasværn, som du ønsker.

Skal vi tale sammen?
    Call Now Button