Indramning af billeder

Forkert indramning af billeder kan ødelægge og gøre uoprettelig skade på et kunstværk. Faktisk bliver der ødelagt flere billeder, litografier og kunstværker pga. forkerte indramninger end ved brand, tyveri og vandskader. Det har også en visuel betydning for billedet, hvis det ikke er korrekt indrammet. Hos Nordsjællands Vinduesservice er vi specialister i indramning af billeder og kan tilbyde indramning både i trærammer og alurammer. Vi bruger syrefri karton og sikrer kunstværket en lang levetid. Der er også muligheder for, at bruge passepartout, der kan skabe en god kontrast rundt om billede. Passepartouter fås i mange forskellige farver og kan variere i tykkelse.

Kom forbi med dine kunstværker og billeder, så kan du forevige dem og lade dem smukt dekorere med en flot indramning på væggen. Vi er ikke bare specialister i indramning af billeder. Vi ved også en hel del om, hvilken type rammer og størrelse, der vil egne sig bedst til motivet. Der er forskellige muligheder omkring valg af glas, der kan anvendes almindeligt glas, der gengiver farver flot, men har dog en reflekterende overflade. Dette kan refleksfrit glas afhjælpe Her kan især kraftige farver dog miste lidt tone. Museums glas er et helt igennem specielt glas, der gengiver farver helt fantastisk og er ikke reflekterende i overfladen.

Bevar minderne smukt med en flot indramning hos din lokale glarmester i Nordsjælland.

Kom forbi med dit billede, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige indramning af billedet – Det er helt uforpligtende.

Skal vi tale sammen?
    Call Now Button