Energiruder

Hos din lokale glarmester rådgiver vi dig altid til den bedste løsning, når du skal have energioptimeret dine gamle vinduer med nye energivenlige tiltag. Ved at udskifte dine gamle termoruder med nye energiruder kan du spare mange penge på din varmeregning. En energirude er kort fortalt en ny type af termoruder. Denne rude isolerer væsentlig bedre, så der hermed opnås et mindre varmespild i din bolig. Den særlige metal belægning der er på det inderste lag glas, er med til at reflektere den varme, der normalt forsvinder ud gennem glasset. På den måde udnytter du bedre varmen i boligen. Det er også et sundt valg for miljøet, når du nedsætter dit varmeforbrug med nye energiruder.

En energirude vendt mod solen tilfører mere energi end den slipper ud. Gevinsten er ikke kun sparret energi. Komforten i rummet bliver også mærkbart bedre da kuldenedfald og træk mindskes væsentligt. Din besparelse afhænger selvfølgelig af mange ting. I den samlede beregning indgår faktorer, som boligens stand, selve vindues stand, antallet af vinduer og orientering i forhold til solen m.m.

Hos Nordsjællands Vinduesservice står vi selvfølgelig til rådighed, når du vil skifte dine gamle termoruder ud med nye miljøvenlige energiruder. Vi kan vejlede dig til, at vælge den type af energiruder, som passer til dig og din bolig. Energiruden kan kombineres med andre ønskelige funktioner som eksempel solafskærmning, UV beskyttende glas og meget mere. Se evt. beskrivelse under denne fane.

Skal vi tale sammen?
    Call Now Button