Vinduer og døre

Vinduer og døre findes i mange forskellige varianter og ikke mindst kvaliteter. Vi samarbejder med en række af de førende vinduesproducenter og alt er hvad vi monterer dansk produceret.

I valget af nye vinduer er der mange ting der skal tages højde for. Et 70 hus der har store vindues flader kan i nogen tilfælde godt bære, at få vinduer der er opdelt med sprosser og lodposter. Der kan så være element som lysindfald og skygge virkninger at tage hensyn til.
Vinduer hvor fronten er i aluminium kan være en fordel, her er vedligeholdelsen mindre, overfladen er med profil der til forveksling minder om trævinduer i forskellige afskygninger. Et moderne træ/alu vinduer er opbygget med et isolatorstykke, det gør at kulden udefra ikke ledes ind til den indvendige del af vinduet.

Vinduer i træ er stadig populære og monteres i mange huse. Der er dem der synes det er det eneste rigtige og at de virker mere naturlige og varme. Der er dog altid lidt aluminium på et trævindue. Nemlig den nederste glaslister der holder ruden, der er mest udsat for regn, vind og vejr.

Farver spiller en stor rolle i udtrykket, her kan der kombineres forskellige farver således at ud og indvendigt ikke behøver at være ens. Valget af rude i vinduer er også vigtigt, mange nye vinduer er med 3 lags energiruder, de isolerer selvfølgelig bedre end 2 lags. Men koster også mere. Energiruderne kan også kombineres med andre krav som at hindre indsigt, skærme af for solens varme eller det kraftige lys, sikkerhedsruder og meget mere, se evt. beskrivelser under fanen med energiruder.
Små detaljer som skrå kehl/profil kehl, not for vinduesplade, friskluftventil og meget mere er ting som vi hos Nordsjællands Vinduesservice kan rådgive omkring.

 

I nogle tilfælde har vores kunder haft en mindre rådskade i deres vindue, men resten af træet har været sundt og rask. Her tilbyder vi udlusning (nyt træ der hvor der er råd) og reparation af træværket, evt. med udskiftning af ruden samtidig. Dette kan spare mange tusind kroner i forhold til at skifte hele vinduet.

Vi tager os naturligvis også af almindelige glarmesteropgaver.

Skal vi tale sammen?
    Call Now Button