Forsatsvinduer

Forsatsvinduer har været en populær løsning i mange hundrede år. Det er særligt i ældre bygninger, hvor der er vinduer med enkeltlags glas, at der anvendes forsatsvinduer. Et forsatsvindue er et ekstra vindue, der bliver monteret foran det eksisterende vindue og som dermed danner et ekstra isolerende lag. Samme princip som i en termorude med 2 lag glas.

Hos Nordsjællands Vinduesservice laver vi forsatsvinduer med Hard Coated energiglas. Dette glas er påført en ultra tynd metalbelægning, belægningen er så tynd at den er helt transparent og dermed gennemsigtig. Belægningen gør energiglasset i stand til, at reflektere den kortbølgede varmestråling tilbage i rummet. Derved bliver isoleringsevnen ekstrem god med et forsatsvindue i forhold til et almindeligt glas. Desuden har forsatsvinduer også den fordel, at det er med til at isolerer mod støj fra gaden og andre generende elementer udenfor vinduet.

Der findes mange forskellige typer af forsats løsninger. De traditionelle forsatsvindue er lavet af træ og er stort set et vindue. Vinduet åbner bare ind i rummet. Med Alu Design forsatsvinduer opnår man en mere slank løsning. Dette skyldes styrken i aluminiummet, der gør at profilerne ikke behøver være så kraftige. Både træ og aludesign forsatsrammer kan monteres på en forramme. Således skabes der et helt sammenhængende vindue. I nogle tilfælde kan de eksisterende karme bruges som anslag for forsatsrammerne.

Der er også muligheder for skydesystemer i forbindelse med forsatsrammer. Dette kan være en fordel, da man ikke skal fjerne de ting, der står i vindueskarmen inden åbning af vinduerne. Opto-Glas forsats vinduer kan også være en rigtig god løsning. Det er et stykke Hard Coated energiglas, som er hærdet. Glasset monteres på den gående vindues ramme med specielle anverfer og stormkrog. Det gør anvendeligheden høj, da vindueskarmen ikke skal ryddes inden åbning.

Hos Nordsjællands Vinduesservice kan vi rådgive dig om hvilken løsning, der er mest optimal i forhold til isolering, økonomi med mere.

Skal vi tale sammen?
    Call Now Button