Glasvægge

Glasvægge anvendes ofte i mange større kontormiljøer. Det gør store kontor rum lyse og lette. Samtidig er glasset en effektiv afskærmning for støj. Med spinkle karme i aluminium kan selv høj støj på den ene side af glasset ikke høres på den anden side. Det gør at selvstændige kontorer, stadig er en del af den store sammenhæng. Kontorer opbygget med glasvægge er med til at fjerne de mørke tunge gange og skabe en lys atmosfære og et bedre arbejdsmiljø. ​Forbindelsen til afdelingsformanden eller chefens kontor bliver kortere og mere synlig.

Glasvægge kan også være en god idé, hvis I ønsker, at få mindre kontorer til at syne større. Kombinationer med mat glas gør, at der stadig kan opnås synlig afskærmning, hvor lyset stadig kan finde vej. Matte glasvægge kan f.eks. være særligt velegnede til mødelokaler, hvor I gerne vil være uforstyrret, men stadig gerne vil bevare de lyse lokaler. Faktisk kan en glasvæg også leveres i mange forskellige farver med motiver i folie eller billeder lagt ind i glasset, så motiver ikke bliver slidt/ridset af vask og andet der kan skrabe eftermonteret folie.

Skal I have fornyet jeres kontorer, kommer vi gerne ud og giver vores bud på, hvordan I kan opnå store lyse kontorer. Har I specielle ønsker til jeres fremtidige kontor, så kan vi i det fleste tilfælde imødekomme jeres behov, da vi både producerer, leverer og monterer jeres glasvægge. ​

Glasvægge skaber luft i rummet og giver det naturlige overblik, som vi ofte har brug for. Hos Nordsjællands Vinduesservice har vi mange års erfaring med etablering af glasvægge. Vi tænker nye løsninger og muligheder på kontoret samt i hjemmet med glasvægge. Det er ikke kun til erhverv, at glasvægge kan være en fordel. Glasvægge kan også etableres mellem to stuer, hvor I vil have luft og overblik. Glasvægge bliver produceret i hærdet og lamineret sikkerhedsglas, så de holder til hverdagens strabadser og minimere risikoen for knuste ruder.

 

Skal vi tale sammen?
    Call Now Button