Interiørglas

Interiørglas kan på en nem måde give noget ekstra til rummet i form at genspejling og lethed. f.eks. en rød glasbordplade der fuldstændig bryder rummet. Eller modsat hvor en glasplade der er samme mørke farve som fronten på ovnen, bliver monteret mellem køkkenbordpladen og overskabene. udover det flotte samspillene resultat er det enormt rengørings venligt og skal f.eks. ikke males hver 5 år, have olie eller lignende. Mulighederne er mange og med huller til stikkontakter og meget andet kan det nærmest virke helt integreret i væggen eller møblet.

Et smalt spejl i entreen der er monteret på en farvet glasplade, som hænger på væggen, giver et uventet pift. Vi har til mange firmakontorer leveret glasplader i forskellige farver, der ligger ovenpå lave reoler og små afsætningsborde. Dette giver en samhørighed pga. farven i afdelingen eller på samme etage. Samtidig er glasset dejlig nemt at vedligeholde og beskytter møblets overflade.

Det er kun fantasien der sætter grænsen og hos Nordsjællands Vinduesservise kan vi med vores mange årige erfaring, hjælpe jeres ideer godt med på vej. Vi er selvfølgelig behjælpelig med alt lige fra ideer, opmåling til montage.

Skal vi tale sammen?
    Call Now Button