Diamant spejl

Hvad er et diamant spejl og hvad kan det gøre for din indretning? Et diamant spejl er et mere klart spejl, da glasset er jernfattigt. Jernet er det, der giver glasset den grønne farve. Jo tykkere glas er, jo mere grønligt bliver det. Det bevirker at nye flotte hvidmalede vægge kan virke grå, kedelige og endda beskidte. Diamant spejle bruges ofte i store rum og hvor det er store spejle der skal monteres. Der har været en støt stigende efterspørgsel på dette ”rene” produkt. Det er vores opfattelse, at folk gerne vil sætte et flot punktum.

Nordsjællands Vinduesservice er blandt nogle af de få i Danmark, der er lagerførende og kan tilbyde diamantspejle. Vores glarmestre sørger for udskæring af diamantspejle, så det passer præcis til din indretning. Da vi har eget glassliberi er leveringstiderne meget korte.

Når bademiljøet skal have renoveres eller have piftet indretningen op med nye spejle, er det vigtigt at gøre sig nogle tanker om, hvilket udtryk du ønsker med det færdige resultat. Det har nemlig afgørende betydning for, om du skal vælge almindelige spejle eller diamantspejle.

Hos Nordsjællands Vinduesservice har vi mange års erfaring med spejle og vores dygtige glarmestre står klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte for et uforpligtende tilbud.

Skal vi tale sammen?

Call Now Button